Tästä se lähtee!

on

Ruokabloggaus on hautunut mielen sopukoissa jo jonkin aikaa. Toteutuksen tasolle päästiin lopulta, kun havahduin metsästäväni raparperimarinadin reseptiä Facebookista. Reseptejä on nimittäin kertynyt Facebook-sivulleni useampi, sillä ystävilläni on tapana kysellä reseptieni perään. Mutta eihän Facebook keittokirja ole, joten raparperimarinadin perässä päädyin selaamaan päivityksiäni edestakaisin, kunnes lopulta äkkäsin reseptin – neljän vuoden takaa, kommenttien seasta. Se oli viimeinen niitti, joten tässä sitä ollaan: Vispilän viemää saa luvan jatkossa säilöä reseptini.

Tervetuloa, tämä keittokirja on aina auki.

 

 

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.