Hakaniemen herkut

on

Hakaniemen hallin väistötila muistuttaa ulkoapäin laatikkoa kaltereilla, mutta sisälle astujaa tervehtivä valoisuus ja avaruus vie mukanaan ja saa ihastelemaan tuotteita kuin ensimmäistä kertaa – että näitäkö siellä Hakaniemen hallin kätköissä myytiinkin!

Helsingin Hakaniemessä aina vuodesta 1908 kaupunkilaisia palvellut ”stadin eka kauppahalli” on toistaiseksi tyhjentynyt myyjistä ja asiakkaista. Seuraavien muutaman vuoden ajan suunnataan hallin sijasta torille ilmestyneeseen väistötilaan, joka on tarjonnut majapaikan lukuisille herkuille ja tavaroille. Tässä muutama maistiainen, olkaat hyvät.

vispilänviemää_hhv13vispilänviemää_hhv22vispilänviemää_hhv11vispilänviemää_hhv12vispilänviemää_hhv2vispilänviemää_hhv19vispilänviemää_hhv10vispilänviemää_hhv20vispilänviemää_hhv8vispilänviemää_hhv14vispilänviemää_hhv5vispilänviemää_hhv17vispilänviemää_hhv6vispilänviemää_hhv18vispilänviemää_hhv15vispilänviemää_hhv7

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.