Hedelmäsalaatti x 4

on

Aamiaispiknik! Niitä ei monta vuoteen mahdu, mutta kuinka niitä muisteleekaan lämmöllä talven pakkasten keskellä. Joten ei muuta kuin edellisenä iltana eväät valmiiksi ja herätyskello soimaan. Ikimuistoisimmat aamiaispiknikit nimittäin vietetään silloin, kun toiset vielä kääntävät kylkeään.

Lupasivat jopa yli +30 asteen hellettä, joten jo kuuden aikaan aamusta mittari näytti +24 astetta. Tarkeni. Olin edellisenä iltana pakannut eväät teetä lukuun ottamatta, joten herätyskellon soitua ei mennyt montaakaan minuuttia, kun olin jo matkalla.

Sunnuntaisen kesäaamun tunnelma oli lumoava. Meri oli peilityyni, linnut lauloivat ja sirkat soittivat. Enkä nähnyt muutamaan tuntiin juuri ketään, vaikka muutaman kilometrin säteellä asuu useita kymmeniä tuhansia ihmisiä. Piknikille kävellessä vastaan tuli ainoastaan koiriaan ulkoiluttavat ystävättäret. Mikä rauha!

Perillä kaivoin kassista termoskannun, eväsleivät ja hedelmäsalaatin. Niin ja kirjan, nyt nimittäin vietettiin leppoisaa ja kiireetöntä aamua.

HEDELMÄSALAATTI (2:lle)

2 kiiviä kuutioina
½ cantaloupe-meloni kuutioina
½ rasia vadelmia
2 rkl minttua silputtuna

Pilko ja sekoita ainekset keskenään.

Tutustu myös näihin hedelmäsalaatteihin:

  1. Limetin ja mintun maustama hedelmäsalaatti
  2. Chilin maustama melonisalaatti
  3. Limetin maustamat vesimelonit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.