Lohturuokien vuosi

on

Jos on blogini tilastoja uskominen, ihmiset ovat kaivanneet poikkeuksellisten aikojen keskellä erilaisia lohturuokia.

Porokiusaus on ollut blogissani kaikista eniten haettu ruoka. En ihmettele, sillä se jos mikä on maukasta ja helppoa lohturuokaa. Mutta yhtä lailla esimerkiksi Oriental-kanankoivet, Sadepäivän salviakana ja Lentävä Jaakoppi ovat niin sanotusti tehneet kauppansa.

Ja kun makeanhimo on iskenyt tai on ollut syytä juhlaan, on haettu esimerkiksi omenaista Sharlotkaa sekä enkelikakkua. Erityisesti tuo jälkimmäinen saa aina huokaamaan pelkästä ajatuksesta. Suosittelen kokeilemaan.

Itselle viime vuodesta mieleen muistuvat erityisesti sämpylät, jotka symboloivat itselle koronaepidemian alkuaikoja. Sitä, kun yhteen jos toiseenkin iski leipomisvimma ja kaupat tyhjenivät (vessapaperin lisäksi) hetkellisesti niin jauhoista kuin hiivasta. Rahkasämpylät maistuivat epävarmojen aikojen keskellä ja pysyivät pehmeinä useammankin päivän ajan.

Mielenkiinnolla odotan, mitä uusi vuosi tuo mukanaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.