Pääsiäisherkut

on

Mitä pääsiäispöytään, mietin kuumeisesti, samalla muistellen viime vuosien tarjottaviani (vinkkejä sinulle).

Ensi viikolla tähän aikaan juhlitaan pääsiäistä. Sen verran haipakkaa on pitänyt, ettei ole tullut istutettua pääsiäisruohoa, mutta ei myöskään suunniteltua pääsiäisen ruokalistaa. Pitänee panna mietintämyssy päähän, kuten sanonta kuuluu.

Blogistani löytyy muutama ohje, joita voisin hyödyntää pääsiäisenä. Ja kuva (alla) herkullisesta lammasateriasta, jonka ohjeen unohdin blogata. – Ikävä kyllä, sillä oli tosi herkullista, enkä löydä ohjetta enää mistään. Hämärästi muistan, että viipaloin kahta eri väristä perunaa ja bataattia laatikkoon sekä kaadoin päälle liemen, johon olin sekoittanut salottisipulisilppua ja yrttejä. Ja että paistin liemestä kiehautin kastikkeen. Saas nähdä päädynkö tekemään jotain vastaavaa ohjeen saadakseni, mutta se on joka tapauksessa varmaa, että pääsiäislampaan tähteet kannattaa varmistaa: karitsa-minttupasta tomaattikastikkeella on enemmän kuin uusinnan arvoinen!

Lämpimät ruoat

Herkut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.